Events

Tag på ferie i et Evo Rollespil! Rollespil er, som en god bog, glimrende egnet til at nyde ud i et træk. Samle dine venner og få en hel dag, weekend eller uges rollespils oplevelser.

 

Nøjagtig som en bog serie, kan et rollespil strække sig over dage, måneder eller år. Derfor er det også oplagt at lave en længere event ud af et rollespil. Evolved Solution kan stille med en rollemester i løbet af en hel dag, weekend eller uge. Lad de unge deltagere holde en ferie i en af Evos fantasifyldte universer!

Tilbud 1: 8 timers rollespil over en dag, 2000kr fordelt blandt deltagerne.
Tilbud 2: 16 timers rollespil over en weekend, 3000kr fordelt blandt deltagerne.
Tilbud 3: 40 timers rollespil over 5 dage, 5000kr fordelt blandt deltagerne.
Tilbud 4: 3 måltider fordelt over en weekend, 150kr pr deltager.
Tilbud 5: 12 måltider fordelt over 5 dage, 600kr pr deltager.
Tilbud 6: Sammensæt selv en rollespils ferie. Jeg har lavet rollespils events i sommerhuse, og sågar taget en rollespils gruppe med på tur til Norge, med Oslo båden, til en perfekt kombination af rollespil og bjergvandring.

Sted:
Hvis man ønsker en weekends eller en hel uges rollespil, kan disse forgå på 3 måder:

Hos rollemester: Udnytter man dette tilbud, møder børnene op og spiller samt spiser måltider. De tager dog hjem og sover når rollespillet slutter for dagen.

Hos en deltager med forældre: Udnytter man dette tilbud kan man også uden problemer undlade at lade rollemester stå for forplejning. Det er valgfrit hvor vidt at rollemester skal overnatte. Rollemester vil dog med glæde overnatte såvel som hjælpe til med forplejning, som en gæst af huset.

Hos en deltager uden forældre: Udnytter man dette tilbud vil rollemester agere i rollen som pædagog, og sørge for måltider samt hygge. Når rollespillet slutter, om aftenen, vil rollemester forlade de unge, frem til næste dags rollespil. Ønskes en voksen til stedet natten igennem kan Evo ikke være behjælpelig. Vi kan dog henvise til en babysitter.

Forplejning:
Det er op til deltagerne, hvor vidt de tager imod tilbudet om forplejning. Deltagere er selv med til at planlægge, købe, forberede og ryde op efter måltider. Det er også muligt blot at lade hver deltage sørge for egne forplejninger. Forgår en overnatning i vores rollespils lokale i Ishøj, så er der adskillige supermarkeder og restauranter inden for 100 meters afstand.

Praktiske oplysninger:
– Max 6 deltagere er gældende for ovenstående events,
– Overnatning (f.eks. i sommerhus) med børn og unge vil forgå med rollemester i seperat rum fra de unge.
– Et event skal være fuldt betalt, en uge før start. Aftales et event i god tid, skal en deltager ligge sin andel af eventet på forhånd, i depositum.
– Skulle der opstå sygdom eller lignende, er det op til deltagerne om de vil forsætte en spiller mindre, rykke eller aflyse arrangementet. Dette vil dog også medføre at depositum mistes (Hvis rollemester er syg, er dette selfølgelig ikke tilfældet).
– Opstår der problemer eller akut behov for læge hjælp under et event, så skal det være muligt for rollemester at få kontakt til deltagernes familie medlemmer.