Hvad er rollespil?

Deltager
Rollespil er ligesom at læse en bog eller se en film… men det er dig og dine medspillere som skaber og styre hovedpersonerne, mens vi sørger for at ændre på historiens gang så det matcher hvad i deltagere beslutter igennem spillet.

Forældre
Rollespil er glimrende underholdning! Men vi her på Evo sørger også for at vores spil er den ultimative motion for hjernen. Teamwork, selvudvikling, problem løsning, lederskab, økonomi, netværks dannelse og etik er blot nogle af de lektioner vi fletter ind under overfladen i vores spil.

Underviser & vejledere
Vores spil vil give dit barn chancen for at øve sig på et voksent liv og vinde livserfaring, som ellers vil ligge uden for deres rækkevidde.

Evo universer & temaer
Vi skaber vores spil ud fra dine drømme & præferencer. Du og dine medspillere er ultimativt herre over hvilket temaer og universer i kommer til at opleve.

Evo regel systemer
Hvad end du søger fantasifyldte oplevelser eller realistiske udfordringer så kan vi lever spillet. Regler i spillet er det som skaber illusionen omkring spillerne. Evo har opfundet og udviklet rollespils regler igennem 20 år. Vi er eksperter i at skrædersy den virkelighed som bedst underholder og understøtter lige netop dine ønsker og behov.