Stemnings rollespil

Få glimrende underholdning samtidig med at du styrker dine sociale kompetencer

 

Denne type rollespil er vores mest basale ternings rollespils løsning. Hvis i melder jeres børn til et stemnings rollespil, vil vi garantere 2½ times hygge og underholdning hver uge. En af vores rollemestre vil personligt levere eventyr som enten er improviseret ud fra deltagernes egne ønsker og handlinger eller er taget fra vores eget bibliotek af hjemmedesignet rollespils historier.

Hold størrelse:
Vi her i Evo anbefaler at et stemnings rollespils hold optimalt indeholder 5 – 6 deltagere. Dette giver uerfarne spillere en større pulje af ideer til at løse de udfordringer som gruppen konfronteres med.

Prøve Rollespil:
Vi anbefaler at man melder sig ind i Grevens Rollespils Forening og afprøver rollespil, hvis man ikke har prøvet kræfter med det før. Både med henblik på at se om det er noget for de unge, såvel som at vi her i Evo, ønsker at få et indtryk af de unge, så vi bedst muligt kan anbefale hvilken type rollespil og hold som giver mening for de unge.

Opstart af nyt hold:
Ønsker du at starte et hold, kan du enten vælge at finde en gruppe venner og søge at stifte et hold hos Evo. Du kan herefter vælge hvor mange deltagere holdet skal rumme. Hvis du f.eks. Har dig selv og 2 venner, som ønsker at danne et nyt rollespils hold, så kan i vælge tilbud 1 og dermed lukke for at flere kan komme på holdet. I kan dog også åbne for holdet, hvorefter at Evo, vil finde flere deltagere til holdet, som vi mener matcher godt sammen. Holdet vil dog først bliver oprettet så snart at deltagerne er fundet.

Tilmelding til hold:
Hvis du ikke har nogen at spille med, kan du blive skrevet op til et hold, og så snart at vi ser en gruppe spillere matche med hinanden, vil vi skrive ud til folk og tilbyde dem at starte et hold sammen.

Pris:
Hver deltager betaler blot mellem 32-50kr for en times stemnings rollespil. 50 kroner for hold med 3 deltagere og 32kr for hold med 6 deltagere. Som en nystartet virksomhed repræsentere prisen intet andet end rollemestrens løn. Ternings rollespil behøver intet andet end blyanter, papir, terninger og fantasi, for at kunne nydes.

Tilbud 1: Hold af 3 deltagere, 500kr pr deltager / 4 spillegange
Tilbud 2: Hold af 4 deltagere, 400kr pr deltager / 4 spillegange
Tilbud 3: Hold af 5 deltagere, 350kr pr deltager / 4 spillegange
Tilbud 4: Hold af 6 deltagere, 325kr pr deltager / 4 spillegange

Inkluderet i ovenstående tilbud:
For hver 40 spillegang vil Evo invitere til en personlig samtale med jer forældre, hvor i ikke blot vil blive præsenteret for jeres børns præstationer, men også blive givet muligheden for at få et unikt indblik i hvordan jeres børn handler og agere i forhold til de udfordringer og konflikter som de har prøvet kræfter med.

Priser er eksklusiv transport og leje af lokaler, som kan tilkøbes efter behov.

Tid, sted & praktiske oplysninger