Evo universer & temaer

Vi skaber vores spil ud fra dine drømme & præferencer.
Du og dine medspillere er ultimativt herre over hvilket temaer og universer i kommer til at opleve.

Evolved Solutions har gennem 25 år skrevet og udvikle rollespils universer. Men vi stopper ikke her! Spiller du med en af vores rollemestre så giver vi deltagerne et kæmpe spillerum til at vælge og udvikle et spils univers, dets udfordringer såvel som temaer. Med andre ord, så er det deltagerne som ultimativt vælger temaet, med deres valg af karaktere og håndtering af valg i selve spillet.

Det vi så gør i Evo er at tilbyde en sandkasse af improvisere såvel som planlagte historier som vi tilpasser til spillernes valg.

Når det så er sagt, så har Evo opbygget 2 universer, som vi ofte invitere spillerne til at blive en del af, ganske enkelt fordi at vi har opbygget en række pædagogiske udfordringer i disse universer, som vi selv har skrevet, udviklet og testet gennem ganske mange år.

Evos Middelalder Fantasi Univers

Vi har skrevet dusin vis af fortællinger, såvel som hele campagnier, i middel-alder fantasy genren. Det er en mere simpel tid, med mere potentiale for både helte og skurke gerninger. Magi er en del af dette univers, hvilket også gør at deltagerne har meget brede rammer. Det er også et univers hvor kønnene er ligestillet, men der er stadigvæk langt mellem rig og fattig.

Det er et univers som alle kan være med til, og er glimrende til at opsætte en række grundlæggende lektioner for deltagerne. Typisk vil vi skabe rollespil som fokusere på at lære deltagerne at samarbejde bedre i et team samt at lære deltagerne at veje risikoen for deres handlinger. Et af de mest almene temaer, som deltagerne kastes ud i, er venskab. Evos rollespil er sjældent sorte og hvide og spillerne vil blive udfordret med hvem de skaber et fællesskab med, og hvordan de vælger at håndtere de udfordringer, belønninger og ulemper som det er, når de søger et fællesskab med nogen som er anderledes fra dem selv. Vi anbefaler også at nybegyndere starter i et middelalder fantasy univers.

 

Evos Dystopiske Fremtids Verden

Dette univers har vi brugt mere end 10 år på at udvikle, og vi har skabt nogle af de mest gennemførte scenarier såvel som campagnier som kan spilles i op til flere år. Det er et univers som giver deltagerne mulighed for at skabe noget stort, i en verden som på en gang er mere kompleks såvel som mere kaotisk.

Dette univers kan have alle de samme lektioner, som Evos middelalder fantasy univers. Men både udfordringer og etiske dilemmaer er mere i fokus. Typisk vil spillere i dette univers også blive udfordret til at tager lederskab over eller ligefrem opbygge noget som er større end dem selv, hvad end det er en virksomhed, et rumskib eller måske en hel nation. Deltagerne bliver med andre ord udfordret til at træde i en voksens sko. Det er ikke et univers for nybegyndere.