Deltager

Rollespil er ligesom at læse en bog eller se en film… men det er dig og dine medspillere som skaber og styre hovedpersonerne, mens vi sørger for at ændre på historiens gang så det matcher hvad i deltagere beslutter igennem spillet.

 

Rollespil handler om dig!

Det handler om at du spiller en person fra en anden verden. Det er dig som skal bestemme hvad din person skal gøre for at få succes.

De verdener og eventyr som vi skaber til dig, er sammensat, både for at du og dine medspillere skal have det sjovt, men også for at give dig chancen for at teste dine evner, hvad end du søger venskab, rigdom, viden eller magt. Og hvad end du har succes eller du fejler, så er det blot en leg, hvor du får lov til at prøve igen og vi hjælper dig til at lære af dine fejl, såvel som at bygge på dine succeer.

Ternings Rollespil: I vores ternings rollespil sidder du sammen med en lille gruppe deltagere og hygger med at spiller hovedpersonerne i et eventyr. Ternings Rollespil er for dem som kan lide historier & fantasi. Det er mest af alt en stille sidende aktivitet, så hvis du har krudt i røven, anbefaler vi i stedet for et live rollespil.

Live rollespil: I vores live rollespil er du en enkelt person i en større verden. Vi spiller som regel udendørs, og gør meget for at gøre verdene mere virkelig såvel som prøver at leve os ind i vores roller.

Uanset om du spiller terning eller live rollespil, så vil både verdenerne vi skaber, såvel som regler og temaer variere. I nogen spil vil det være op til dig at skabe din egen succes, mens andre spil kræver teamwork eller lader dig følge en spændende fortælling. Det er op til dig at vælge hvilken type spil du gerne vil
deltage i.