Evo regel system

Hvad end du søger fantasifyldte oplevelser eller realistiske udfordringer så kan vi lever spillet. Regler i spillet er det som skaber illusionen omkring spillerne. Evo har opfundet og udviklet rollespils regler igennem 25 år. Vi er eksperter i at skrædersy den virkelighed som bedst underholder og understøtter lige netop dine ønsker og behov.

 

Mere end 25 års erfaring i udvikling af spille systemer har resulteret i et væld af forskellige unikke redskaber, som Evolved Solutions benytter:

Fantasi Rollespil skræddersyet til Børn

Evolved Solutions har udviklet et fantasi rollespils system som scalere sig i takt med deltagerne. Vi tager spillere så unge som 9 år ind og har udviklet rollespils regler som målrettet sørger for at disse unge får en glidende introduktion til et fiktivt univers. Her tages specifikt hensyn til de unges skole og fordybelses evner, hvilket vil sige at unge med læse og regne vanskeligheder, sagtens kan være med. Fantasi rollespil for 9 åriget er i sig selv ret unikt, da typiske rollespil regler ofte er designet til teenagere af den mere nørdet variant. Evo har kort og godt gjort rollespil tilgængelig for børn af begge køn, uanset om de er nørder eller ej.

 

Spil skræddersyet til Museer

Evolved Solutions har kastet sig over lærings spil, og har nu i flere år udviklet spille systemer som vægter underholdning af børn og unge højt, uden at gå på kompromi med det lærings indholdet som deltagerne skal udforske. Vi står både for at designe spilleregler som specifikt motivere børn eller unge til at lære på en sjov måde, såvel som at designe og producere f.eks. brikker, spilleplader, rekvisitter eller andre remedier. Mere væsentligt så stiller vi op og udføre events hvor vi samarbejder med personale omkring at stable et gentageligt spil på benene.

 

Live Rollespil inspireret af Minecraft

Evolved Solutions har flere gange skabt egne Live rollespils systemer. Det mest markante af disse, er et spil inspireret af Minecraft. Mange af de større rollespil i Danmark har meget ensidigt fokus på kamp og arrangør drevet plot. Alle andre aspekter af et typisk samfund er underprioriteret. Derfor har vi valgt at sammensætte vores Live spille verdener, så de bedre repræsentere et virkeligt samfund. Krig og kamp skal kun være en ud af mange aktiviteter som spillerne kan beskæftige sig med i spillet. Man bør også kunne gå på opdagelse, samle, høste eller mine resurser, opfinde og konstruere alt fra redskaber til bygninger samt købe og sælge alt fra materialer til ideer og arbejdskraft. Pointen er at deltagerne ikke blot deltager i de eventyr som arrangørene har planlagt. Vi invitere også deltagerne til at skabe deres egne ambitioner, mål og eventyr.

Lederskab & Management Rollespil

Evolved Solutions opfordre som oftest deltagere til at tage ansvar for noget som er større end dem selv. Og derfor har vi også skabt en række unikke rollespils systemer, som hjælper spirende ledere igang med at manage både personlige og fælles gruppe ambitioner. Vi har skabt værktøjerne, som hjælper vores spillere til at opbygge og driver en organisation inde i spillet. Og afhængig af deltagernes modenhed, vil de også bliver konfronteret med økonomisker valg, personale moral, vægtning af midler og resurser i organisationen, håndtering af samarbejds partnere såvel som konkurrenter, osv. Organisationen, som deltagerne danner, får så og sige sit eget liv. Vi har enda designet værktøjer så deltagerne kan sammensætte og ombygge den fysiske struktur i deres organisation, hvis den er centreret omkring f.eks. en bygning eller et fartøj.