Kenneth Larsen

Leder af Evolved Solutions.
Professionel rollemester og uddannet pædagog med mere end 25 års erfaring.

 

– Stifter af Evolved Solutions

– Uddannet pædagog i 15 års

– Rollemester og Rollespils forfatter i 30 år

– Samarbejder jævntligt med det offentlige i Roskilde, Greve, Ishøj & Bispebjerg kommune.

Jeg er en rollespils specialist med speciale i udvikling af børn og unge. Jeg udvikler, tester, udføre og forsker i brugen af rollespil, med henblik på at give børn, unge og voksne adgang til en underholdende måde at tilegne sig vide og erfaring. Rollespil er, i mine hænder, blevet støbt til et pædagogisk værktøj som jeg mestre på både det intellektuelle og pædagogiske plan. Resultatet er indtil videre adskillige unikke rollespils metoder, som jeg har skabt og udviklet over næste 20 år, på og involveret flere hundrede børn og unge, som alle har nydt og vokset med mine spil.

Evolved Solutions er en drøm jeg længe har haft i tankerne. Jeg skabte dette firma, fordi jeg ønsker at give børn og unge adgang til ordentlige kvalitets rollespil. Rollespil er et genialt værktøj, som burde stå på skoleskemaet og være en hver pædagogisk institutions drøm. Der eksistere for den sags skyld allerede 2 efterskoler, bygget op omkring undervisning gennem rollespil.

Men rollespil har trange kår i det offentlige. Jeg har kæmpet for at rollespil skulle indkluderes i forskellige arenaer, så som vejledning, ungdomsskole, klubmiljøet og foreningslivet. Men erfaringer har vist mig at selvom mine tiltag imponere, så gives der desværre ikke plads og resurser til at at mine rollespils initiativer kan fungere som mere end underholdende forlystelser. Den manglende økonomi i kommune kasserne, kombineret med en børnepolitik, som vejer børne institutioner udelukkende på antal børn serviceret, frem for kvaliteten af det som leveres, har skabt ideelle vilkår for dårlig ledelse som spekulere i at servicere flest mulige børn med færrest mulige midler.

Jeg ønsker ganske enkelt pædagogik og individuel fokus tilbage i det arbejde jeg udføre. Jeg finder det skamfuldt hvad vores velfærds system byder de unge. Og jeg nægter at stå på sidelinjen og føre jer forældre bag lyset, omkring hvilken kvalitet jeres børn reelt får i de danske institutioner. Siden at den pædagogiske dagsorden, i det offentlige, ikke længere er i hænderne på pædagoger, men økonomiske spekulanter og plattenslagere, så har jeg valgt at sætte hårdt mod hårdt og tilbyde min sevice privat. Evolved Solutions er mit svar på at finde en god balancen mellem kvalitet og kvantitet.