Livserfarings Akademiet (LEA)

Få den ultimative rollespils oplevelse, specifikt designet til dine præferencer og lærings behov.
Vi skriver gerne helt nye og unikke fortællinger, samt skræddersyer lektioner ind i vores spil, direkte med henblik på at give jeres børn og unge mulighed for at samle erfaring i at håndtere den virkelige verden.

 

RollespilLivserfarings Akademiet
Denne type rollespil er enten for erfarne rollespillere, børn og unge med interesse for en udfordring samt intellektuelle unge generelt. LEA giver ikke blot 3½ times rollespils underholdning til de unge. LEA er også et skrædersyet tilbud, hvor vi aktivt designer nye rollespils oplevelser specifikt med henblik på at motivere jeres børn til at udvikle sig og lære nye sider af dem selv og deres omverden. Det er på disse hold at vi kæler for detaljerne, f.eks. ved at skrive nye originale rollespils manuskrifter basseret på deltagernes prefferenser og personligheder. Vi planlægger endda stemnings musik som skifter med historiens gang.

Hold størrelse:
Vi her i Evo anbefaler at et LEA rollespils hold optimalt indeholder 4 – 5 deltagere. Dette giver bedre tid til fokus på hvert enkelt individ i gruppen.

Aftenmad:
LEA hold er oplagt som et aften eller weekend tilbud. Som sådan tilbyder Evo også at deltagerne for serveret et almindeligt aftensmåltid, før eller efter en rollespils session, hvor deltagerne selv bidrager til madlavningen, mens Evo tager opvasken. Gør det til et ritual at dele brød med dine nærmeste venner.

Vejlednings Time:
Et ekstra tilbud, i forhold til at binde rollespillets lektioner sammen med den virkelige verden. F.eks. Kunne en vejlednings session give lektioner i netværks dannelse, økonomi, teamwork og lederskab, med henblik på at give spillerne flere ideer til deres rollespil… Men endnu vigtigere, så kunne en vejlednings session også fokusere på at drage paralleler mellem spillet og deltagernes virkelige verden, samt at lade deltagerne gentage konflikter og udfordringer fra deres virkelige liv, via rollespil, så de kan eksperimentere med forskellige løsninger.

Opstart af nyt hold:
Evo indstiller deltagere til et LEA rollespils hold. Hvis du og en gruppe venner ønsker at starte et LEA hold op, så skal du enten have spillet med en af vores rollemestre før, i anden sammenhæng. Ganske enkelt fordi at det er ekstra ordinært vigtigt for os, at kende dynamikken mellem spillerne samt at være sikre på at LEA er det rette tilbud for alle involveret.

Tilmelding til hold:
Hvis du ikke har nogen at spille med, men ønsker at komme på et LEA hold kan du blive skrevet op til et hold, og så snart at vi ser en gruppe spillere matche med hinanden, vil vi skrive ud til folk og tilbyde dem at starte et hold sammen, på prøve, over nogle spillegange. Efterfølgende vil Evo lave en vurdering for hvor vidt at gruppen kan forsætte på sigt…

Pris:
Hver deltager betaler blot mellem 37-50kr for en times LEA rollespil. 50 kroner for hold med 3 deltagere og 37kr for hold med 6 deltagere. Som en enkeltmands virksomhed repræsentere prisen intet andet end rollemestrens løn. Ternings rollespil behøver intet andet end blyanter, papir, terninger og fantasi, for at kunne nydes.

Tilbud 1: Hold af 3 deltagere, 700kr pr deltager / 4 spillegange
Tilbud 2: Hold af 4 deltagere, 600kr pr deltager / 4 spillegange
Tilbud 3: Hold af 5 deltagere, 550kr pr deltager / 4 spillegange
Tilbud 4: Hold af 6 deltagere, 525kr pr deltager / 4 spillegange
Tilbud 5: Aftenmads spisning, +100kr pr deltager / 4 spillegange
Tilbud 6: Ekstra Vejlednings time, +75kr splittet mellem deltagere / 1 spillegang

Inkluderet i tilbud:
– Refarat af de unges spillegange
– For hver 40 spillegang vil Evo invitere til en personlig samtale omkring jeres barns trivsel og udvikling, her vil det være jer muligt at byde ind med ønsker omkring hvilket lektioner vi specifikt skal fokusere på.
– For hver 10 spillegang vil rollespils holdet få en vejlednings time.
– Fri adgang til skemaer.
– 10% Rabat på remedier i vores rollespils butik.

Priser er eksklusiv transport og leje af lokaler, som kan tilkøbes efter behov.

Tid, sted & praktiske oplysninger