Hvorfor vælge et Evo rollespils hold?

Hvorfor nøjes med gammeldags rollespil, når Evolved Solutions Rollespil har udviklet rollespil som både giver dine børn eller unge mere tids svarende underholdning såvel som uvurderlig livs lektioner, de kan bringe med sig videre i deres voksne liv?

 

Rollespil er ligesom bøger. Forfatteren kan potentielt gøre alt fra at underholde til at undervise gennem en bog såvel som et rollespil. En erfaren rollespiller, som er vokser op i rollespils miljøet, har en væsentligt anderledes tilgang til rollespil, sammenlignet med en almen uddannet pædagog uden rollespils erfaring. Der er for den sags skyld stor forskel på en rollemester som mest laver live action rollespil, ude i skoven, og en ternings rollespiller, som mest laver fantasi rollespil i gennem fortælling.

Evo har en fod i hver lejr. Vores rollemestre er har samlet mere end 10 års erfaring fra både rollespils og pædagog miljøet, og har aktivt arbejdet med at tage det bedste fra begge verdener. Vi har udvikle en innovativ form for rollespil i processen hvor underholdning og udvikling af lige netop dit barn, sættes i centrum.

Nedenfor har vi opstillet vores fortolkning af forskellen mellem et rollespils tilbud drevet af henholdsvis en person fra rollespils miljøet, fra pædagog branchen samt fra Evo rollespil.