Vejlednings workshop

Evo har før samarbejdet med vejledere, omkring udvikling og udførelse af vejlednings rollespil. Ønsker i et kursus i hvordan rollespil kan benyttes som et professionelt vejlednings værktøj, så sammensætter vi gerne et kursus.

 

Vejlednings Workshops

Vi kræver ofte at vores unge vælger deres karriere vej i blinde. Rollespil er både underholdende og giver en mulighed for at eksperimentere med sin identitet. Men i vejlednings workshopen går vi skridtet videre og udskifter de fiktive roller med deltagernes egen personlighed. Evolved Solutions har skabt rollespils systemer specifikt beregnet til at spille sig selv i fremtiden. Gennem vores vejledning rollespil kan deltagere teste deres forestillet vej til en succesful fremtid, såvel som eksperimentere med balancen mellem karriere, social liv, famile, uafhængighed, job og hvad de unge ellers har i tankerne for deres fremtid. Vejlednings Workshops er det ultimative værktøj til at forberede de unge på et voksent liv, såvel som at bearbejde det liv de har i nuet.

Tilbud 1: Enkelt session af 4 timers varighed, 1200kr splittet mellem deltagere.
Tilbud 2: 5 Sessioner af 4 timers varighed, 4000kr splittet mellem deltagere.

Hold størrelse:
En vejlednings session er personlig af natur, og fokusere 100% på individet frem for gruppen. Man kan dog godt være flere om en vejlednings session, og vi anbefaler at man er 2-3 personer om en session, da det er god inspiration at se hvordan andre håndtere deres fremtid. Prismæssigt er der dog ikke den store forskel da hver person vil spille et seperat rollespil fra de andre deltagere, hvilket betyder at folk blot skiftes til at være i centrum.

Ønske om Vejlednings Workshop:
Hvad end du blot er for dig selv eller ønsker en vejlednings session med nogle venner, så er det blot at kontakte Evo og aftale hvor og hvornår sessionen skal forgå. Fra tid til anden vil vores rollemester anbefale nogle deltagere at tage en vejlednings session, når vi vurdere at de unge kunne have gavn af at få bearbejdet nogle problematikker de står med, eller blot vurdere at de unge har et talent de bør udfolde.

Praktiske oplysninger:
– Hvis en deltager ikke dukker op, skal det meldes ud på forhånd.
– Sted: Enten hos deltagere, efter præference eller på Rollemester bopæl, 100m fra Ishøj station, med mulighed for hentning of aflevering til og fra station. (Bedre løsninger er på vej. Forslag til alternativer er velkommen).