Evo Aktuelt Tilbud

Kære Unge & Forældre,

Evo er en lille rollespils virksomhed, med store ambitioner. Med tiden har disse ambitioner ændret sig. Det er med tiden blevet tydeligt hvilket tilbud som er populære. Derfor har jeg sammensat 2 tilbud som alle kan benytte sig af;

Evo fødselsdage: Hvis fødselaren elsker fantasi bord rollespil, så kan jeg hyres til at lave et ganske specielt rollespil, på deres fødselsdag, for hans eller hendes rollespils gruppe (Max 6 spillere som alle har bord rollespil erfaring fra tidligere rollespil). Jeg dukker personligt op og underholder de unge i 8 timer. Alt hvad jer forældre skal lave er at sørge for mad og et stort bord vi kan side rundt om og spille. Pris er 1200kr hvis fødselsdags barnet vælger et spil fra min liste af eksisterende temaer og rollespils fortællinger. Men for et tillæg på 600kr laver jeg et helt nyt rollespil ud fra fødselsdags barnets egen fantasi og drømme.

Evo Introworkshop: Hvis i står med nogle børn fra 9 år og op, som i gerne vil introducere for den fantasifyldte bord rollespils aktivitet, så specialisere jeg mig i at komme ud i private hjem, biblioteker, foreninger eller kommunale events og laver en professionel workshop for børn og unge, som gerne vil prøve en ny og unik spille oplevelse. Mine workshops er af 5 timers varighed (Max 6 personer) og jeg afholder gerne 2 workshops pr.dag. pris pr workshop: 1500kr.

Adgangskoden til min Kontakt Formular: Rollespil